«Я могу тебя очень ждать…» Эдуард Асадов
Я довго можу чекати,
Довго, терпляче і щемно,
Ночами можу не спати
Рік, два, все життя, напевно!
Нехай календар скидає
Листки, як дерева в зимно,
Знати б, що й ти чекаєш,
Що тобі це також потрібно!
Я можу йти за тобою
По хащам та перелазам,
Пустелею чи горою,
Дорогами - аби разом ...
Не скиглячи, не дорікаючи,
Пройду крізь рови і завади,
Але це можливо, знаючи,
Що потім не буде зради.
Для тебе усе я віддам
Без жАлю, по добрій волі.
Прийму, як буддійський храм,
Гіркоту й підступність долі.
Оціниш це ти сама?
Кохання в краплинах крові...
Щоб знати - то все не дарма,
Що гідна такої любові!