ПОСТІЙ – БОЖА ВОЛЯ…
Постій, повір мені, моє ти чудо,
Як я пишу, так все і буде…
Тебе ніколи, сонце, не забуду
Тому, що мій – це місяць грудень.
Постій, не відганяй свої роки,
На все в житті є Божа воля.
Не обмивай нікому ти кістки,
Бо в нас усіх своя є доля.
Постій, не заганяй себе ти в блуд,
Ти в мене вічно молода…
Не виливай чужий на себе бруд,
Чому ж холодна, як вода…?!
Постій, присядь, деталізуй слова,
Що мною сказані були.
Ти ж трішки є гордива й ділова,
Аж серденько тобі болить.
Таких, як ти, немає в цьому світі.
Таких, як я, також нема.
Тобі я завжди дарував багато квітів,
Бо ти – для мене, як весна….
16.11.2017 р.
РАЙ