Як потрібна людині пам’ять
На добро, на людей хороших,
На корисні і мудрі справи,
Бо всьому голова – не гроші!
Як потрібна людині мова,
Щоб і висловить, і почути
Необхідне любові слово,
Без якого життю – не бути,
Без якого сіріє днина,
Й сонце світить, але не гріє!
Пам’ятай, що ти є людина!
Без любові слів світ змарніє!
25.11.2012.
Ганна Верес (Демиденко).
Чудова думка! На то людині дається язик, щоб казати хороші слова і два вуха, щоб їх слухати.. Та, на жаль, ми всі різні.. Не всі це розуміють, бувають скупі на слово!
Щойно читали цього вірша на "Фейсбук".Душа щемить.А ще Олег хоче подякувати за теплий відгук на загадочку про їжачка.Повідомлення Ваше ненароком випало.