Голові Львівського міськвиконкому
Голові Львівської міської ради
п. Андрію Садовому
79008, м. Львів, пл., Ринок, 1
Адреса для листування:
м. Львів, вул. Айвазовського, 12/29
Адвокат. Поет. Рогуля Андрій
Йосифович.
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ – ЗВЕРНЕННЯ,
ВИСТАВЛЕНИЙ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ
САДОВОМУ АНДРІЮ ІВАНОВИЧУ.
Я, Рогуля Андрій Йосифович за веління Божим на сьогоднішній день, як адвокат і поет, котрий має пройти тернистий шлях до призначеної мені місії нашим Небесним Отцем, яку я проходжу гордо, дякуючи Господу за все, незважаючи на образу в свою сторону такі, як: неадекватний, шизофренік, тощо…
Звертаюся до Вас, як до голови Львівської міської ради, Львівського міськвиконкому і як до голови Європейського міста, з проханням:
Визнати ПЕТРЕНКА МИКОЛУ ЄВГЕНОВИЧА почесним мешканцем нашого міста зі всіма привілеями і регаліями…
Я переконаний, що мої слова – це думки всіх відомих митців України і не тільки. Але я звертаюся до Вас від імені авторів антології “ БУДЬМО”, яка вийшла у світ 07.11.2017 р., яку я дарю Вам. До неї увійшли поетичні та прозові твори відомих українських письменників- учасників літературного товариства, згуртованого петренківськими вівторками у видавництві “СПОЛОМ”. ( Через свою довірену людину Мойсевич Людмилу Василівну я подарував Вам і депутатам Львівської міської ради по книжці “СВЯТИЙ ВОГОНЬ”.)
У нашому місті Львові живе знана 92-річна визначна людина-легенда не тільки в Україні, а й у цілому світі. Він Патріарх Української поезії, колишній в’язень концтабору Штокбах, але найголовніше, що у славетному Європейському місті Лева живе останній в’язень Янівського концтабору Петренко Микола Євгенович.
Цей відкритий лист-прохання недоцільно було писати Вам тому, що така велика і важлива подія давним-давно мала би бути відзначена вами, як мером славетного міста Лева, без мого відкритого листа-звернення…
Прошу Вас не очікувати на звернення від організації Національної спілки письменників України у Львівській області, а самому вийти із зверненням до депутатів Львіської міської ради і зачитати на сесії Львівської міської ради мій відкритий лист-звернення.
Петренко Микола Євгенович, проживаючи в Європейській Україні і тим більш у Львові, не отримав належного визнання. Натомість, якби він проживав у демократичній Європі чи де-інде в світі, то давно був би вже величною людиною в Державі.
Я не наводжу жодних статей Закону України і Конституції України...
Шановний Андрію Івановичу, прошу Вас не відмовляти цьому відкритому листу-зверненню і не відправляти мені відписки, а виконати свій обов’язок , як голова міста Львова, і достойно вшанувати видатну людину Петренка Миколу Євгеновича.
Я ВІРЮ У ВАШУ ШЛЯХЕТНІСТЬ.
Додаток: Книжка “БУДЬМО”
13.11.2017 р.
З повагою до Вас
Адвокат. Поет. РАЙ
у нас зараз все платно - скиньтеся всім Львовом - і буде ПЕТРЕНКО МИКОЛА ЄВГЕНОВИЧ - почесною людиною... за життя, а то пізно буде (якщо за безплатно)...
мої слова не сарказм - гірка сьогоденність...