ПІСЛЯМОВА ДОВІРЕНОЇ ЛЮДИНИ ДО КНИЖКИ “СВЯТИЙ ВОГОНЬ – 2 ”
ПІСЛЯМОВА ДОВІРЕНОЇ ЛЮДИНИ ДО КНИЖКИ
“СВЯТИЙ ВОГОНЬ – 2 ”
ПРОРОЧИЙ СОН ЛЮДМИЛИ МОЙСЕВИЧ…
Я, Людмила Василівна Мойсевич, познайомилася з Андрієм з Божої волі, коли одна залишилася з своїм болем. Здавалося скінчилося все та Бог послав його, як порятунок із небес. Коли стояла між смертю і життям вночі у сльозах молилась до Христа над ранком трішечки заснула і віщий сон побачила я – спасіння. Бабуся, що прокляла мою долю у сні мене вела за руку біля ріки і я там побачила в білому мужчину, який легенько на хмаринці плив.
Це є пророчий сон, який я бачила чотири рази, куди вела мене покійна бабуся. Цього мужчину не впізнала я відразу, він плив легко і гордо на хмаринці. Спочатку кладкою вузькою через вир ріки. Я опиралася і зовсім не хотіла за ним перейти через воду бурхливу. Та впертість рідної бабусі мене провела через брід, а цей мужчина на хмарині до половини гори злетів. Яка важка була стежина та він легенько виплив на гору, і коли я з важким болем піднялася, тоді побачила не просту картину.
Блакитне небо, сонечко яскраве веселкою і дві благодаті кольорові в цю мить у променях цих дивовижних якось дивно почали до низу йти. Вінок із золота у вигляді корони в танку, мов листя лавра, крутивсь із висоти, а сонечко таке проміння лило, ще я не бачила такої красоти. Я закрила очі від чудес бабусі, але в цю мить почула її слова: Дивись, – це ваш Месія майбутній президент якого зовуть Андрій Рогуля.
В цю мить у мене очі проясніли. Це наш Месія був і коронація його зійшла на нього у виді благодаті, такого чуда ще у світі не було.
Це все-не казка, а реальність, бо бачила я цей сон чотири рази.
Я відкрила Андрію свій сон і все стало тихо, бо я на тій горі впізнала Андрія-слугу Божого, якому доля дар цей дарувала.
10.11.2017 р.
Довірена людина Мойсевич
Рогулі А. Й. Людмила Василівна