Давай зав'яжемо все на вузлики
Змотаємо світ і замордуємо
Я розтебну на тобі усі ґудзики
Нівчому не винні, спокійно крокуємо
Давай я надах або здаху
У вільному
литітиму вниз
Мертвою птахою.
За мною всі двері
сьогодні зачинені
Передімною світанок
асвальту безкрайого.
Самотні люди
серед мільйонників
роблять бабло
з повітря чорного
Шукають себе
у душах забруднених
Гублять думки
серед одягу
модного.
Сьогодні в мені повно відчаю
З ним прокидаюся і лягаю
Завтра я стану гіркою корицею
З якої наварять жовтого чаю
Будете пити,
мною впивати
Я в вашу кров
проб'юся ударами
зламаю всі стіни
І наостанок
В нічному кошмарі
стану
примарою