Падати...
Тебе вдихати і знову злітати...
Ти містиш в собі найкращі в світі аромати...
Ковтати...
Голод тобою тамувати...
Словами твоїми, як кавою, смакувати...
П'яніти...
Музику твою в себе налити...
Бурхливим потоком по венах її пропустити.
Дивитись...
Фото зіницями відобразити...
Крізь час поглядом в тебе впитись...
Говорити...
В повітря сигнал запустити...
Хвилями звуку струни твої зачепити...
Плакати...
Щоб хмари собою напоїти...
Осіннім дощем по тілу твоєму пролитись...
Хотіти...
Серцем серце зігріти...
Кожну частинку тебе до нестями любити...
............................................................................
Тебе! Тебе!!! Тебе...
............................................................................
Любити...
Більше не падати, не плакати...
Лише до нестями тебе любити...
............................................................................