Доброго ранку вітре в полі і сонячна роса,
доброго ранку Природо завжди молода,
доброго ранку хмари – небесні кораблі,
доброго ранку свіжий подиху Землі...
Лиш прокинувшись ти солодко потягнись,
озирнись навколо і радісно посміхнись.
Новому дню ти завжди щиро радій,
адже це можливість звершення твоїх мрій!
Доброго ранку квіти, кущі і маленькі жучки,
доброго ранку червона калино і могутні дуби,
доброго ранку веселий сміх щирих дітлахів,
доброго ранку вирію вільних птахів...
Ти з легкістю свій новий день почни –
з пісеньки простої свій новий шлях розпочни.
Ти не бійся і не журись – все погане вже було –
разом із вчорашнім днем в небуття загуло.
Доброго ранку тобі я зранку щиро бажаю,
доброго дня й позитиву гарного врожаю,
доброго вечора, щоб теплом своїм зігрів,
доброї ночі, щоб сон казку омріяну розповів.