Якаясь дивна звірина -
Як не лови — її не видно,
Чия ж вона, та дивина,
По сій Вкраїні йде війна,
Але така війна гібридна…
З-за неї Захід верещить,
НАБУ, обрали прокурора,
Не байдуже — усім болить,
В судах робота «аж кипить» -
На все всміхається потвора…
Знай собі точить наш бюджет
І павутину в нім плете,
Кабмін увесь — її клозет,
А починала лиш з конфет,
Та про Рошен, мовчу — святе!
Така от дивна звірина -
Бюджет ховається в офшори
Статистика зовсім сумна,
Воно ж не тоне — вирина
На ЗМІ — намордники і шори ...
А стільки, клята, згризла грантів!
Кредитів взяла і поїла,
Але у нас все по команді -
Ми боремось з Індіри Ганді …
Бо сам процес — велике діло!
Наказ: боротися! Вперед!
Ми ж не які-небудь вандали -
Чи той грузин, чи той же швед,
Нам байдуже і до газет
Наказ: не красти — не давали!
Мисливців повно, але марно -
Тварюка аж ніяк не спить,
Реформи ми малюєм гарно,
Звітуємо доволі вправно,
А ще орально вакцинуємо лисиць!
Війну ми їй оголосили -
І стіну вже побудували,
Збираємо до купи сили -
Хто з кулеметом, хто взяв вили,
І ми б її перемогли,
Одна умова - щоб не крали.