Землю вбрали неба цвітом
І підняли над горами
Руки тішать білі квіти
Розіллють довкола літо
Поведуть її до брами
Хтось там мліє і чекає
Жде уже багато років
І думки з промінням грають
Як ішли зміястим плаєм
Цілу безліч впертих кроків
Від низин через скелясті
Водоспади і вершини
Струмені прудкі й сріблясті
Шукачі земного щастя
В променях ясної днини
Два життя із теплим вітром
Піднялися наодлуці
Вмилися небесним світлом
Зацвіли довічним миртом
І вернулися у злуці