У тілі зболілім життя,
Мов свічечка тихо згасало,
А доля минулі літа
В намисто докупи низала.
В Ваш дім я невісткой прийшла
І зразу назвала Вас мамою.
Я другу родину знайшла
І в ній ні чужою, ні зайвою
Ні жодного дня не була.
До Ваших порад прислухалася,
А річка життя все текла
І доля мені усміхалася.
Звичайно, були різні дні:
Похмурі, холодні чи сонячні,
Але у великій рідні
Нам важко без Вашої помочі.
Випробувань доля для Вас
З народження мала занадто
Й останні роки — важкий час,
Прикуті до ліжка і хата
Була Вашим світом тепер,
А Вам так хотілось на вулицю...
Останній Ваш подих біль стер
І коло навіки зімкнулося.
Я дякую долю, мені
Були не свекрухою — мамою.
Я дякую Вам за всі дні
І добрим Вас словом я згадую.
Гарне життя, змістовне і добре прожила Ваша, Олю, друга мати... Так згадувати можна лише достойну добрих слів людину. Вічна і світла пам"ять ЛЮДИНІ з великої літери..