У ритмі вальсу за вікном кружляє осінь
І нас вона у свій танок чудовий просить
Убрана в золото, як сон, як дивна казка,
Немов жарина у вогні — горить, не гасне
Твою долоню наче скарб ледь-ледь тримаю,
Губами ніжно шепочу: люблю! кохаю!
Пливе навколо дивосвіт і синє небо
І ранок цей і цілий світ — усе для тебе!
Десь тихо музика луна - неначе діти
Ми забуваєм про літа — жага є жити
Розкриті лагідні уста, палають очі -
Кружляють з нами ліхтарі у квітах ночі
У ритмі вальсу за вікном вирує осінь
А золоте її руно вмивають роси
Вона, як світ, як поцілунок, сон прекрасний,
Немов жарина у вогні — горить, не гасне