Осінь підбирається до нас картопляним димом
і замерзає інеєм на склі буденності вікна.
********
Щире співчуття-безпрецедентна вишуканість душі.
********
Мудрець-провідник мудрості Бога.
********
Жорстокий світ визріває в нашій свідомості тонкими
матеріями ,прозріває в одних і губиться назавжди в інших.
********
Паросток завжди надія на відродження,не затоптуйте
їх кірзяками.
********
Пустий колодязь не закидай камінням.колись він
наповниться водою і ти нап"єшся сили.
*********
Свобода в нас від народження, до неї ми йдемо життя,а
знаходимо тільки на фініші.
*********
Яких би висот людство не дійшло,воно повертається
до своїх витоків.
*********
Не всякий плід для відродження,але всяка плоть для
поїдання цього плода.
*********
Сьогоднішню втрачену мить ,не наздогнати навіть
світловими роками.
*********
За призмою вікна,світ виглядає брутально кольоровим.
*********