|
Демократію нам треба,
Всім права і волю,
Рай збудуємо під небом
Та щасливу долю.
Демократично обирали
І лайно наверх плило,
Волю й право ніби мали,
Розікрали, що було.
Той, хто має, приростає,
Хто не мав, той втратив все,
Більший меншого стусає
Бо у нього сила є.
Негідникам довіряєм
Коли ходим вибирать,
Потім самі ж вимагаєм:
«Хватить красти і брехать!»
Обікрали, обібрали,
Дожимають, як лимон,
Саме ті, кого обрали,
Собі - все, а нам - закон.
Приватизуєм і руйнуєм,
Ворог зовні і внутрі,
А в Європу чемчикуєм -
Осідлали вже безвіз**.
Їм давно дали безвіз,
Вони ж не спішили,
Ніхто нове не завіз,
А непотрібне збули.
Продам землю іноземцям,
Олігархам й так віддам,
Бідолашним українцям
Побиратись по світам.
Працьовиті - за кордоном,
Хто розумний - теж туди,
Бо керують в нас подонки,
Яким треба лиш раби.
Бутафорна Незалежність,
Доля й воля для старців,
Президенськая барижність,
Світ вовків, лисиць, волів.
Слава, слава всім псарям,
Пес бродячий милий
Нашим батюшкам - царям,
Що риють нам могилу!
«І мертвим, і живим…» забули,
Сміття Варшави, грязь Москви,
Україну окрадену збудили***
Підлі виродки - сини.
Їх самих і їх нащадків
Не простять і проклянуть,
Та в офшори звезли статки
Й там безбідно доживуть.
Скільки можна просить, скиглить?
Під ногами в нас скарби!
Ділом впевнимо Вітчизну,
Що ми справжні козаки!
Вся надія - хоч потроху:
Крок - вперед і два - назад
До прозорості Європи
Й повернуть народ не дасть!
20.08. 2017р., Київ
*Фото з Інтернет
**Читай предисловие Альфреда Коха
«Глубокое разочарование от всей
Украины» к очередной Книге интервью
Дмитрия Гордона (Интернет).
***По Т.Г. Шевчунку
ID:
747800
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 25.08.2017 22:15:43
© дата внесення змiн: 31.08.2017 19:56:19
автор: БГІ
Вкажіть причину вашої скарги
|