ЛЮБОВ БЕЗ ТЕБЕ…
Любов без тебе – не любов,
А так собі – одна розрада.
З тобою хочу бути знов.
Повір мені – це щира правда.
Любов без тебе – не життя,
А лиш одна для мене мука.
І від людей – це укриття
Напевно – це моя розпука.
Любов без тебе – не кохання
Й душа без тебе не цвіте.
Живу сама і – це страждання,
Ти ж диво є моє Святе.
Нема любові – не життя,
З тобою хочу лиш я жити.
В моїм ти серці – відкриття
Я буду вік тебе любити…
15.08.2017 р.
РАЙ