Омріяна зоря ще світить ясно
Комети крутяться весь час,
Сьогоднішня буденність по за часом,
А я в дорозі розкриття.
Біжу чи тихою ходою по колу,
де мої стежки...
Навколо перевертні і звірі,
оскал і дикий сміх.
А ти здаєшся на останнім вдиху,
біжиш,але куди,куди?...
Від себе не втечеш далеко
бо всі стежки вертаються в овид.
Чіпляєшся руками за хмаринку,
летиш реальністю і між...
Сльозами у переймах пишеш,пишеш
здіймає душу крик віршем.
І це написане,як кредо
любов" сплетене повік,
Щось потаємне втримує
із Неба і ти уже о тим живеш.
Багато сонця і проміння,що
вибілив для мене шлях,
Для когось я вуглинка для пожежі,
Для інших зникла серед мас.
Хай що,хай як,лукавії засранці
переплітають ноги і шляхи
Поезія є крила для свободи
і коди піднебесних важелів.