ЖИТТЯ БЕЗ ТЕБЕ
Життя без тебе – не життя,
Чому на все – моя причина..?
І по ночах одне виття,
Ти дорогий мені – мужчина!
Життя без тебе день, як ніч.
Чому всі дні мої в тумані…?
Повір, для мене ти – не річ,
Без тебе я живу в омані!
Життя без тебе – дивний сон,
Проснувшись й я тебе не бачу.
Я вірю, ти Зійдеш на Трон,
Бо мав в житті завжди удачу.
Життя без тебе – це мій біль.
Чому нас розлучила доля…?
А справді я твоя є ціль
Й на це в житті Господня Воля.
Життя без тебе не пройде.
Народжу я тобі дитину.
Тому, що Бог нас двох веде
І гарна буде в нас родина…
14.08.2017 р.
РАЙ