Як хочеться повітря зачаїти,
Не чути запах цій війни
І очі зранку щоб відкрити -
Не бачити людськой крові.
Вдихнути свіжі аромати
І сонця промені схопить,
А вечорами всі закати
Запам'ятати наче мить.
Як хочеться скоріш відчути,
Що люди більше не помруть,
Та більше того щоб почути:
"Мерці усі знов оживуть!"
Як хочеться побачить людство,
Що вже не бреше й не краде,
Де вже не має самогубства,
Людина більше не впаде.
Я впевнена настане час,
Здійсняться мрії усі ці.
Та головне щоб повсякчас
Тримали в серці їх всі дні.