Ми народжені, щоб серед зірок літати! –
Натомість обрали собі крила ламати –
серед сірості та пилу доскону волю ховати –
лиш би уявленням в’язниці відповідати...
А ти пута розірви та лети – вільно живи! –
Лети та щастя і кольори у світ сірий неси;
неси усмішки для своїх рідних та близьких –
світла краплю – своїх дорогих також звільни!
Розбий дзеркала криві на дрібні шматки –
свої очі змучені дощовою водою протри.
Побач світу кольори та нову історію твори –
історію ангела, а не сірої одноликої орди!
Сила крил то є реальна історія буття,
а не міфічна казка – чистої води дитя!
Твоя сила може і зірку із неба дістати,
і нове життя – новий колір світу подарувати!
Лети – люби – співай і казку нереальну твори,
що боїшся ти скажи; що соромишся – роби!
Ми народжені, щоб в небесах ширяти –
кому ж як не нам іншим радість дарувати?!