Репортаж із зупинки Москва .
- Є такий чоловік у нього був дім , що межував із трубним заводом і такий великий дім . Йому у спадок залишив батько багато речей .
- І все просрав ?
- Все . Із-за женщин . Жив на квартирі і із жінкою і посварився з нею . Поїхав у Білорусію працювати і там у нього документи украли , і тепер він нікому не нужний , без документів його ніхто не прийме . А щоб відновити документи нужні гроші . І тепер подихає на зупинці Москва .
Не все так добре на зупинці Москва .
І сидів же,щоправда , підрізав одного .
І хороший чоловік же ...
Не вірна ця інфа про хоботи слона , що нещасливий слон із опущеним хоботом , нещасливий слон , якщо у нього нема опори і він перевертається верх-тормашками і лежить як черепаха . І не може встати .
Персонаж , що розповідає цю історію не вірить у жінок , що вони вселюблячі - трапляються такі .
Бажаю не попадати на зупинку Москва і кооперуйтесь і допомагайте одне одному .