Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ВІДКРИТЕ ПОЯСНЕННЯ – НАТАЛІ ШОСТАК, ЯКА ПРОЖИВАЄ І ПРАЦЮЄ В ІСПАНІЇ . - ВІРШ
ВІДКРИТЕ ПОЯСНЕННЯ – НАТАЛІ ШОСТАК, ЯКА ПРОЖИВАЄ І ПРАЦЮЄ В ІСПАНІЇ .
ВІДКРИТЕ ПОЯСНЕННЯ
–
НАТАЛІ ШОСТАК, ЯКА ПРОЖИВАЄ І ПРАЦЮЄ В ІСПАНІЇ .
Ти, напросилася 26.07.2017 р. до мене в друзі і Я тебе прийняв у друзі в однокласники, як жінку – українку, яка, як мільйони мого народу працюють за кордоном і заробляють на хліб для своєї сім'ї.
Але бачу, що я зробив помилку вступивши з тобою в діалог.
Ти, як з справжня дочка Своєї мами Гані РУРИЧ, яка працює і живе у с. Стрілки, Старосамбірського району, Львівської області з моєю довіреною людиною – МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛОЮ ВАСИЛІВНОЮ. По твоїх словах і твоєї мами, що ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА працює в Мене прибиральницею.
ТОБІ ТА ТВОЇЙ МАМІ ГАНІ ПОЯСНЮЮ: МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА зараз – Моя Довірена Людина. В подальшому вона буде Перша Людина після Мене в Нашій Богом Вибраній Україні та Перша Людина після мене у цілому Світі. Якщо ви двоє все своє життя жили не правдою, обманом, брехнею і шахрайським життям, то ЛЮДМИЛА МОЙСЕВИЧ жила завжди з дотримання СВЯТОГО ПИСЬМА.
ПОПЕРЕДЖАЮ:
НАКАЗУЮ:
Попросити в МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛИ ВАСИЛІВНОЇ пробачення і в нашого НЕБЕСНОГО ОТЦЯ все своє життя просити пробачення, і дякувати Йому, що живете...
Ви не достойні думати про неї, а тим більше щось говорити. БОГ Є ПРАВЕДЛИВИМ СУДДЕЮ, ЩО ЗА ДОБРО НАГОРОДЖУЄ, А ЗА ЗЛО КАРАЄ. Ви є зло, а зло Я буду Карати. Спочатку, щоб брехню говорити і не правдиво жити думайте про своїх сім поколінь!
РАЙ
СКАЖИ СВОЇЙ МАМІ, ЩОБ ПРИЛЮДНО ПОПРОСИЛА ВИБАЧЕННЯ У МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛИ ВАСИЛІВНИ.
27.07.2017 р. Я ТЕБЕ БЛОКУЮ І ВИДАЛЯЮ З ДРУЗІВ !
НАПИСАНІ МОЇ СЛОВА ПАМ'ЯТАЙ ВСЕ СВОЄ ЖИТТЯ. ЖИВІТЬ І НЕ ГРІШІТЬ, РАДИ ВНУКА І СИНА АНДРІЯ І СІМ СВОЇХ ПОКОЛІНЬ.
27.07.2017 р. РАЙ