ВИДІННЯ О ЧЕТВЕРТІЙ РАНКУ…
Ще не вийшла Моя четверта книжка “Святий Вогонь” і пройшло всього 20 днів після першого Видіння про наказ мене вбити 09.07.2017 р., як 29.07.2017 р. о четвертій годині ранку повторне Видіння, де Я Побачив Моє вбивство.
Цього разу Мені не говорили про наказ про Моє вбивство, а Я Бачив виконавця, який для Мене готував пастку, щоб потім можна було розказати всьому Світу, як про нещасний випадок.
Але Небесний Отець Знову Попереджає Мене і Говорить, як обійти цю пастку тим самим Оберігаючи Мене тому, що повторююсь, що Я – Слуга Божий, Месія Посланий Удруге для цього Світу, але не від цього Світу ( Перший Месія був Син Господній – Ісус Христос) для Спасіння всього людства…
Не бояться замовник і виконавець нікого і нічого, тільки гроші та влада у них головне, загубили страх перед Богом і не розуміють, що з Всевишнім Отцем і Його Вибраним Слугою так не жартують …
ЯК БОГ ВИРІШИВ ТАК УСЕ І БУДЕ.
ПЕРЕЧИТИ ГОСПОДУ НАВІТЬ ДУМКАМИ – ВЕЛИКЕ ЗЛО.
НЕХАЙ ГОСПОДИ БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.07.2017 р.
РАЙ