Життя,як промені у райдузі на небі,
таке не схоже між собою кожен день.
Сьогодні проживеш в лазурнім небі,
а завтра холод,сніг та заметіль.
Життя контрастів нам не зрозуміти,
лише Господь керує цим усім.
Він як художник нам пророчить з неба,
чи в темнім кольорі,чи в світлім день зустріть.
І як би не хотілось,то не буде,
ні на очах,ні в серці та блакить,
що з полем хліба, на межі квітучим,
прикрасить кожну нам щасливу мить.
Завжди знайдеться той хто не захоче,
усе життя у злагоді прожить.
Так легко візьме й душу розтолоче,
розливши новий,інший колір на землі.