______________________________________________________________
______________________ ПРОРОЧІ ВІРШІ Й ДУМКИ _________________
______________________________________________________________
МЕР МІСТА ЛЕВА
У Львові кожного дня робиться дуже багато робіт
І мер отримує з того шалений дохід.
Дохід і чиновники міста мають,
Які в його команді перебувають!
Про те, що робиться в місті Лева,
Мої любі львів'яни все знають,
Але сказати уголос цього не можуть
Тому, що мер під будь-яку владу лягає!
А лягає тому, що позиції твердої своєї не має.
Зате володарює та на Україну зазіхає.
Львів та львів’ян не потрібно грабувати,
А про рідне місто та мешканців моїх треба дбати!
Навіяно львів'янам, що Самопоміч – це королева,
А репутація в неї – просто кришталева!
25.07.2015 р.
РАЙ
Я ЛЮБЛЮ СВОЮ УКРАЇНУ
Я люблю свою Україну, але я не розумію владу,
Яка мордує свій народ та свою Батьківщину.
Я не розумію, чому і за що наші діти помирають?
За, що на ненависній війні синочки наші гинуть?
За те, щоб наша влада процвітала, багатіла та жиріла?
Вона вже зовсім знахабніла, народ свій і в хвіст і в гриву нагріла!
Я дуже сильно люблю свій народ і свою Україну,
За яких влада має провину, перетворивши їх у руїну.
Я не дозволю знущання над своїм народом,
Тому що я і мій народ – ми з Господом Богом!
21.07.2015 р.
РАЙ