Якщо прокинувсь ранком, милий друже,
І все всміхнулось сонячно тобі, -
Любов це Божа. Він нас любить дуже.
І ти Його всім серцем возлюби.
Якщо ти чуєш як птахи співають,
Якщо ти бачиш як вони летять, -
Любов це Божа. З Ним всі щастя мають.
За це лиш Богу шану треба дать.
Ти подивись навколо себе, друже.
Цей світ тобі Господь подарував.
Свій мозок кожну мить завжди напружуй. -
Любов цю Бог для щастя нам всім дав.
Бог кожну мить у всьому, скрізь і всюди.
І нас с тобою теж створив Господь.
І щоб могли спастись від смерті люди,
Прийшов на землю, взявши, нашу плоть.
У образі звичайної людини
Він показав Свій Дух, Свою Любов.
Безгрішний взяв на себе всі провини,
За гріх людський пролив Невинний кров.
Якщо ти маєш успіхи у справі,
Якщо ти вчишся сам чи інших вчиш,
Якщо досяг вершин, живеш у славі,-
За це віддай ти вдячність Богу лиш.
Якщо є на столі хліб, сіль й до хліба,
Якщо ти гостя можеш пригостить,
Якщо куток свій є, чи є садиба,-
Всім серцем Бога треба возлюбить.
Якщо здоров’я маєш, маєш силу,
Ходити можеш і пісні співать,
Якщо летиш до внуків ти на крилах,-
Ти шану Богу не забудь віддать.
За все на світі Бога слав, мій друже,
За кожну мить життя, що дав тобі.-
Любов це Божа. Він нас любить дуже.
То ж серцем всім і ти Його люби!