На Банковій відкрили магазин
Він називається «Собачі окуляри»,
Звели навколо металевий тин,
Цепи повісили, вкруги платню підняли.
Народ промовчав — жалко тих собак -
Їм сонце в очі також мабуть світить…
Собачий вальс, собачий краков'як…
То хай і сучі очі теж не сліпить.
Пішла комерція собача зразу вгору,
Доходи піднялися у собак,
Хоч у людей тепер війна і горе
Та те собак не зачіпа ніяк…
Збираються над Банковою хмари -
Ось-ось почнеться велетенська злива
Враз непотрібні стануть окуляри
Дістанеться собаці в хвіст і в гриву!