Розквітла вишня у моїм садочку,
Мов наречена ніжна у віночку.
Прекрасні віти мені простягає,
І сонце золотаве красунечку вітає.
Замилувавсь її красою вітер –
Найстарший із семи братів-вітрів.
Хоч був він там, де жив колись Юпітер
Таку красуню вперше у житті зустрів.
Причарувала. Полонила серце й душу –
В неволі сильний вітер опинивсь:
«Любове мо′я, тебе ніколи не залишу!»,
І час для двох закоханих спинивсь…