-Я знала, що прийдеш...
-Ти чекала?...
-Ні, я просто знала...
-Ти у грудях печеш...
-Вже обійняла...
-Я тебе не віддам нікому...
-Ти - моє небо, моя зоря...
-Ну що, ставимо "кому"?
-Не відпущу, буду я...
..................................
Колиши мене в тиші..
Так добре з тобою...
А вітер все свище...
Заграє з журбою...
Цілуй мене знову...
Скучила за губами...
У мить цю святкову
Обміняємось снами...
Я сьогодні прийду...
Буду тебе чекати...
Уві сні я знайду...
Навчимося літати...
...............................
-Ходімо зі мною...
-Не обіцяю багато...
-Лиш будь струною...
-Готова світ обійняти...