ПЕРЕДМОВА АВТОРА
Все, що написано мною у цій книжці "СВЯТИЙ ВОГОНЬ", це – свята правда, бо так усе буде.
Все, що написано мною в попередніх книжках: “Україна – моя Батьківщина”, “ Квітонько весняна моя“ і “Дві радості“ – також правда.
Все, що написано мною буде і надалі в усіх моїх книжках, навічно. Все це буде зроблено.
Збудуться усі пророчі мої вірші, вислови, думки тощо...
В майбутні століття і тисячоліття ніхто не має права після мого правління причиняти моєму народові зло, чи запроваджене мною змінювати, чи змінювати устрій України.
Все, що буде написано мною надалі, має виконуватись повсякчас.
В Україні народ – це влада і народ – це сила!
Україна навічно стане могутньою країною світу і з неї будуть брати приклад усі народи. Вони постійно їздитимуть до нас на роботу тому, що одвічна наша Вітчизна в усі часи буде в буйноцвітті.
Одна буде в світі Християнська віра. Віра в єдину, святу, соборну й апостольську Церкву, і одна в Україні могутня сила – це народ…!
Наш Небесний Отець є справедливим суддею, що за добро нагороджує, а за зло карає.
Богом вибрана Україна і я – вибраний Божий слуга для спасіння людства.
Всі зміни в нашій Батьківщині мають бути тільки за велінням Господа.
П.С. Після закінчення написаної передмови до моєї четвертої книжки “СВЯТИЙ ВОГОНЬ” о четвертій годині ранку я пішов спати, а в 10,00 я прокинувся і мав видіння, в якому побачив людину, яка сказала, що мене наказано вбити.
09.07.2017 р.
РАЙ