ВИДІННЯ…
Я Вдячний Богу за Свої Знання й Видіння на Землі,
Хоча від цього піт холодний Вийшов в Мене на Чолі.
Я Знаю, що Я Посланий Месія – для людей спасіння,
З усіх країн Бог Вибрав Україну й Дав Благословіння.
Дізнавсь сьогодні, що Мене наказано за Правду вбити,
Щоб Я не зміг для України і його мирянів Жити….
Я не Дозволю холуям знущання з Рідного народу,
Ніхто не буде більше завдавати українцям шкоди.
Диявола всі слуги, плачучи, втікатимуть з країни.
І все життя в них буде вічно в муках, і страшних руїнах.
Небесному Отцю Я Щиро Вдячний і Йому – Уклін
За те, що Спільно Мій народ Ми Піднімаємо з колін.
09.07.2017 р.
РАЙ