Сказав нам ж.дяра сьогодні Гордон,
Що риба з хвоста загниває пардон,
Що він в дєпутати вже більш не йде,
Не визріло общество наше … тупе.
«Спасуть Україну із западних стран,
Головастікі вчені» - так рече цей пан.
А хто ж там учився, чи є там з словян?
Немає лукавий… то ваший буря’н.
Ну як тій нещасній Вкраїні збудитись,
Коли ви собаки не звикли трудитись.
Ви навчені красти , обманювать юде,
Міша хромосома, бо ви є нелюде.
Ішли би ви нах.й ворони Горгони,
Всі, Кучмани… Зюзі і прочі ганд.ни.
Далеко - далеко… паскудні хорти,
І шагом широким для всєй повноти!