Твій звук проникає силою в мозок
Вмить забираючи всі мої мрії
Я піддаюся йому я не можу
Пручатись і мати якісь надії
Все що моє стає в твоїй владі
І тут не поможуть ні ліки ні розум
Навіть найвідчайдушніші дії
Складний режисерський задум
Як лялька плетуся у лабіринтах
Твого продуманого закляття
І проти піду то дах відірве
Повільно полину у небуття
Твій звук моя улюблена колискова
У цьому полоні я радий бути
Просто завжди говори зі мною
А я буду слухати. Буду чути.