Закон таки пройшов Верховну Раду,
Дійшов до Банкової й впав -
Гарант дослав у ствол снаряду і…
І конче милосердно…
Ветував...
Коней в дорозі не міняють,
На переправі… (як завжди),
А от за фінішем…
Стріляють:
Іди, закончику, сюди!
За що?
Питають діти, люди…
Хтось із клозету обізвався:
Та ви погляньте йому в зуби -
Зізнаюсь чесно — обісрався!
Не тільки я,
І мій Собака…
Якому кістку обіцяв…
Я з перепою…
А він гавка…
Ну я й того…
Заветував!
Що ж, звістно, жалко конячини…
Пристріт…
Багато інших справ…
І щодо «главної причини»:
Спокійно щоб Собака(ов) спав!
Останнім часом мій Собака
Шукає ліків від НАБУ…
Він вже боїться навіть гавкать…
Та бачив я їх всіх в гробу!
***************************
Тут ще приватні детективи…
Така скажу я вам напасть -
А я ж сховав в офшорах сливи…
І приховав породи масть...
Ці Шерлокхолмси …
Як на горе…
Знайдуть усе що заховав
За океаном і за морем
Ну от тому і ветував!
А що таке? Велике діло!
Як є приватний детектив -
Не поліцейське тупе рило -
Не затулити їм ротів...
ОСЬ АРГУМЕНТИ ЦИХ сКОТІВ