| куплет:
У далекому-далекому світі,
Де догорає небокрай,
Де сади сонцем налиті,
Ти любов свою стрічай.
І нехай вона тебе плекає,
І нехай вона в тобі живе,
І нехай вона горя не знає,
І нехай як водоспад несе.
Приспів:
А любов- то велика сила,
А любов- то святе крило,
А любов- то безсмертя, милий,
Що мене і тебе звело.
А любов- то велика сила,
А любов- то святе крило,
А любов- то безсмертя, милий,
Що мене і тебе знайшло.
|| куплет:
А кохання таке норовливе,
А кохання то таке ясне,
А кохання, наче час наш, сиве,
І воно, немов той сад, цвіте.
І нехай воно тебе плекає,
І нехай воно в тобі живе,
І нехай воно горя не знає,
І нехай як водоспад несе.
Приспів(2 р.)