Разделите троффеи…
Сегодня мы снова не в доле,
Уязвимы до слез в иллюзорных лучах фонарей…
В королевстве слепых роздал нам неподъемные роли,
Удивительный маг…
этот старый хитрец Бармалей…
… звук оваций утих.
За ненужностью сброшены маски.
Отдыхай же, король. Спи, взбалмошная дама креста.
… и чертовски смешно, как любви воспаленные краски
Уплывают легко
с белизны отрывного листа
не фантазії,швидше асоціації..."Вольф Мессінг,Погляд крізь час".Він був провидцем,та більшість вважала його актором.У фільмі є епізод,коли помирає його дружина,і він,зазделегідь знаючи день її смерті,зриває листки календаря,один за одним...і останній закриває рукою...