Він був герой!
Наївний і дурний…
Почув, що всі «герої» не вмирають,
Проте забув закон один простий:
Макаровим в рулетку не гуляють!
Герой не той, хто грає на життя.
Герой це той, хто за життя у бою.
Гравець з життям — непотріб і сміття…
Чи той, який не дружить з головою.
Дивлюсь на Путіна -
Була у нього мати?
Що народила — то оте і маєш…
Бо з Україною не можна воювати!
Макаровим в рулетку не зіграєш!
Народу нашому не можна більш брехати
Всі Президенти хай довіку знають:
І їм прийдеться відповідь тримати
Макаровим в рулетку не гуляють!