Пригрівся пляж вужем біля обриву,
Омитий озером у повінь, зливу.
Вузькі кишені тулять гаманці,
Шліфують кольорові камінці.
В мелодіях і відгуках прибою,
Кочують хвильки пінною юрбою.
Не діаманти, навіть не дукати
Заманюють сюди відпочивати,
А чисті води, пишні береги
Приваблюють приїхати сюди,
Отримати душевну насолоду…
То ж бережіть святі місця, природу! 18/07/15