( в пам,ять про I)
триває твій шлях
туди
де губляться тіл сліди
де
має вагу душа
де
всі її ,,проти,, й ,,за,,
наскрізь бачаться
бо написані
у закритій вже
книзі земного життя
й значаться
як осмислені й визнані
чи пробачаться?
тільки Богу відомо
а ми
змирившись
свідомо
молитвами щирими
тебе огортаємо
в мир та спокій
туди
відпускаємо
туди-
до нового дому
назавжди залишивши у серці та пам,яті
12.06.2017