ЛІРИКА ЛЮБОВІ ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ АНДРІЯ РОГУЛІ
ЛІРИКА ЛЮБОВІ
ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
Я тебе не образив нічим, моя мила,
Я образив себе, що тебе полюбив.
Але любиш своєю чомусь головою,
Тоді серце і душу навіщо дав Бог?
Коханий, завжди я в твоїх словах тону
І хочу, щоб ти мав мене лише одну.
Моя любов до тебе не дрімає,
Забуть тебе не можу й на хвилину.
Чому так довго я тебе чекаю,
Страждаю, прагну і кохаю!
Цього можливо не було
Це був чарівний, милий сон,
Уже й не розумію свого серця,
Навіщо так тебе кохаю?
Небесна ти для мене зірка
Й нове для мене відкриття!
І, щоб не сталося, кохана,
Не злись ніколи ти на мене.
В тобі черпаю я любов.
Тому, що ти для мене сила.
З тобою у світ піду,
Бо в мене ти, мов на долонці.
О, Боже мій, я до нестями закохався ув одну з весняних квітів.
Вона для мене – мила, найгарніша і вродливіша за всіх на світі.
Цвітуть в душі весняні квіти,
Бо вмієш жити і любити.
Радієш ти, радіють діти,
Любов’ю треба дорожити.
То ж квітку поцілую я свою у дороге мені чарівне личко.
І я прийду до тебе знов,
Бо ти моя одна любов.
І радість неземна моя,
Повір, що я любов твоя!
Як довго я тебе шукав,
Моє кохання неземне.
Сіяюча і чарівна
Ти в серце увійшла мені.
Ти, як зіронька, сяєш вночі,
Ти для мене є завжди жадана.
Ти пускаєш проміння, кохання,
Чому в тебе до мене вагання?