Колись мій ранок почнеться не з кави.
І навіть не з віршів, як часто буває.
Замайорить кольорами заграви
У спалаху сонця, яке засяє!
Колись мій ранок почнеться з цілунків,
Запаху свіжої випічки вдома.
З дитячих яскравих малюнків,
Яких не сприймає сьогоднішня втома.
Колись мій ранок почнеться з Миру.