ЛІРИКА ЛЮБОВІ ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ АНДРІЯ РОГУЛІ
ЛІРИКА ЛЮБОВІ
ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
Я вдячна Богу за любов в роки свої не молоді.
За те, що на своїм віку я Мужа полюбила.
Щаслива я, його по-справжньому кохаю.
За щастячком своїм в огонь і в воду піду.
Я знаю, миленька, як ти мене кохаєш,
Але чому ти так далеко, гарна квітко?
І як собі ти, сонечко моє, гадаєш,
Чи доберусь до неба я душі твоєї, зірко?
Для тебе небо прихилю я до землі
І ніжно, тремко я тебе візьму за руку.
І будемо разом іти в ранковій млі
До смерку, геть забувши про розлуку.
Єдиний милий і коханий,
Це дав мені тебе Господь.
Дає сюрпризи знову доля ,
Хай буде так, як дасть Отець!
На все Його велика воля,
Не вірю, що це мій кінець!
І ти моє – у світ вікно!
Без тебе я гірке вино!
Мій любий, я живу лише тобою,
Всевишній Бог послав мені тебе.
Моя ти радість чарівна,
Тебе люблю, як Україну!
Ви двоє в мене є одні
Й обидві дорогі мені!
Мені без тебе, жити дуже важко,
Моя рідненька і ласкава пташко.
Моя любове неземна,
Любов дали нам небеса.
Ти мріяла про спільний дім,
Щоб ми були, – одна сім’я.
Гримів при мрії грізний грім
Й забула ти моє ім’я!
Я дякую тобі за біль,
Який завдала ти мені!
Яку ти мала, мила, ціль,
Що серце в пломені всі дні?
Цього можливо не було…
Це був чарівний, милий сон,–
Добро перемагає зло!