ЛІРИКА ЛЮБОВІ ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ АНДРІЯ РОГУЛІ
ЛІРИКА ЛЮБОВІ
ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
Невже ненависть має перевагу у коханні?
Невже пробачити не можна дорогій людині біль?
Людині важко зрозуміти все життя,
Коли до долі ще не приготована.
Я, мила, маю неземне до тебе почуття
Бо так судилося: я в тебе закохався!
Як небо плаче у ночах
І ти – завжди в мої очах…
До мого серця маєш ти ключі, –
Душа моя тебе кохає!
Очі душу мою вже навік полонили,
Очі розум забрали у мене мій теж…
Любов цвіла в моєму серці й далі –
Лиш спомин гріє тіло молоде...
Любов і ласка – миті незабутні
І мріється з тобою поруч бути,
Щоби разом і раз на все життя!
Та все ж мені ти – майже незбагненна.
Ти любиш всіх сама завжди навчати…
Весняна квітонько моя,
"Твій усміх має спокій квіту!"
Мені ти наймиліша в світі,
Бо найвеличніша краса твоя!
Моя любов до тебе чиста, як сльоза.
Тебе її мені послали небеса.
То ж квітку поцілую я свою у дороге мені чарівне личко, –
На груди голову свою тобі прихилю, мила…
Щоденно я стаю з тобою і в очах – твоє чарівне личко, як весна
І з ним також вночі я засинаю й відчуваю чудеса.
Я долі дякую за весняний дарунок, –
За тебе, квітонько моя розкішна.
В моїй душі ти любощів вершина.
Свою, будь ласка, ти зруйнуй рутину,
Собі очисти радість з павутини.
Я дякую за слово, мила, "так",
Що хочеш стати музою моєю.
Мене ти зневажала гірко,
Моя ти позахмарна зірко.
За всі роки свого життя я вдячна долі.
Бо лиш з тобою, милий, буду я щаслива.
І я, і небо – зачаровані тобою ми, моя весняна квітко,
Тебе кохаю, мила й рідна, досі до нестями.
Про тебе пісню я в душі плекаю,–
Ти, квітонько, в слова мої повір!
Прислухайся ти нишком при дощі, –
Повір, яка в моєму слові сила…
Моя кохана, – ти для мене
найчарівніша і найпривабливіша
жінка в цьому світі.
В душі своє кохання неземне до неба пронесу…