Шовковистість бронзової шкіри,
Смуглість кольору, тепло купань...
Жовте сонце тягнеться без міри,
Трепет вітру в ласках поривань.
Рветься серце ув обіймах шалу,
В радикальних ритмах береги.
Радощі життєвого причалу
Привели закоханих сюди.
Оксамити неба, феєричні,
Безтурботно манять в голубінь,
Є місця на світі екзотичні —
Там лиш двом відчути б височінь...
Хороводять хмари в менуеті,
Підбирає ноти клавесин —
Там, де пара стрілася у злеті,
Щоб нутром торкнутися вершин. 2014