ЛІРИКА ЛЮБОВІ
ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
До тебе манить дивна сила
Тому, що ти – людина мила.
Я радий, що неадекватні вчинки роблю,
Це означає, що я по-справжньому люблю.
Залишайся такою, якою була.
Ти мене, золотце моє, добре чула?
Живу я лиш одною
Коханою тобою.
І стежкою я ходжу
Під нашою вербою.
Дякую тобі, дружино,
Серця мого половино.
Людина не знає, кого вона шукає,
А коли взнає, пізно вже буває!
Ходжу біля броду,
Дивлюся на воду.
З давнього ти роду,
Й маєш гарну вроду.
Ти для мене – чарівничка,
Ти моя небесна птичка!
Завжди кажу такі слова:
Розкішна жіночко моя,
І голос твій, як в солов’я,
І ти – у мене лиш одна!
Я зустрічав тебе у сні,
Ти ще гарніша, ніж на фото!
Взаємна бути маєш ти, любове,
Хоча б які в серцях не жили болі.
Любов не любить жодної обмови,
Бо вірить Богу і майбутній долі!
Я тебе вже забути не можу,
Так і жити без тебе не хочу,
А люблю, як дитину я Божу.
До безтями тебе полюбив,
Ледь життя трохи я не згубив.
Закохавсь я у твою красу,
Закохавсь і в твою душу,
Полюбив я тебе, мов росу,
І тепер любити мушу.
Зрозумів я лиш правду одну,
Що без тебе не маю я сну!
Собі не уявляєш,
як я тебе люблю!
Напевне, ти не знаєш,
що тим я і живу!
Чому таке кохання?
Мовчиш, про свою долю...
До тебе є прохання:
Не треба більше болю!
Я так тебе кохаю,
Тебе завжди чекаю.
З любові мозок закипає і кипить,
Людина розум просто губить!
І серце в неї не мовчить,
Бо ніжно-ніжно любить!
Людину розум в піднебесся зносить,
Вона тоді не губить почуття.
У дні втомливі і в ранкові роси,
Любов-кохання – ліки на життя.
Я досхочу терпів усю біль,
Але добре я знав свою ціль!
ID:
734640
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 23.05.2017 01:37:17
© дата внесення змiн: 04.07.2023 17:22:12
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович
Вкажіть причину вашої скарги
|