ПАТРІОТИЧНІ
ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
Наступним Президентом має стати людина з народу!
Незалежно від того, якого він роду,
І незалежно від того, чи має політичні знання.
Пане Президенте, хочу Вам сказати,
Що ця людина буде Україну шанувати
І не дасть її більше нікому розкрадати,
Не помічати, що робиться, треба бути сліпому!
Прийшли біда і біль додому,
А дім – це моя Україна!
Відомо Богу лиш одному,
За що страждає солов’їна!
Гібридну путін нав’язав війну,
За це йому горіти в пеклі.
Жахи війни пройшла людина,
Його чекала вся родина.
Чому мені вночі так важко спиться?
Чому так Україна часто сниться?
Львів – це мій край і місто моє!
Львів – це мій дім і місто твоє!
Україну свою я люблю,
До землі я їй небо схилю!
Вставай, народе мій, і не журися,
Вставай, та правді в очі подивися.
Я не поет і не філолог, передаю народу голос,
І за риму, та помилки – мене вибачайте,
Як бажаєте, мої поетичні думки так називайте,
А я пишу правду для свого народу!
Я люблю свій народ та свою Батьківщину!
Україна – моя дружина!
Україна – вона золота,
А для мене – рідна дитина
І вовіки-віків свята!
Ціннішого в світі нічого немає,
Як рідна людина, сім’я й Батьківщина.
Питається мати у сина: – Ти ж у мене єдина дитина,
Нащо йдеш на прокляту війну? Яку маю платити ціну?
Україно, яка ти гарна! Гарні люди пишуть про тебе гарні слова!
Нашого прем'єра треба в шию гнати
І до України більше не пускати.
Сина України! Нації! Народу!
Якщо навіть син цей Із бідного роду.
Головне, щоб люди йому довіряли
Та батьком своїм його називали.
Судова система у нас гнила,
А суддів порядних практично нема!
Судді, судді, схаменіться, зупиніться, перехрестіться
Та до Бога помоліться, і на землю опустіться!
Кожен день новини я переглядаю.
Думаю, за що наш народ страждає.
Руку на брата ХУ*ЛО свого підняв, на молодшого, як він запевняв.
Скільки, ну скільки, ХУ*ЛО, на твою смерть ми маємо чекати?
Скільки народ наш ще має від тебе страждати?
Мурло ти, Вова, мурло!
В світі ти – просто ХУ*ЛО.
ХУ*ЛО ти – Вова, ХУ*ЛО. Згниєш ти, як останнє мурло.
ХУ*ЛО! ХУ*ЛО! ХУ*ЛО!
Що ж ти робиш, володя, лайно?
ID:
734411
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 21.05.2017 16:07:40
© дата внесення змiн: 04.07.2023 16:32:57
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович
Вкажіть причину вашої скарги
|