ЛІРИКА ЛЮБОВІ
ВИСЛОВИ, ЦИТАТИ І АФОРИЗМИ
АНДРІЯ РОГУЛІ
А, як плакало небо, мені ти сказала:
“Я соромлюся, милий, як ти біля мене”.
І вдарив грім, полила чорна хмара...
Людина завжди на лице дивилась,
А Бог лиш на своє творіння – серце.
Не ображайся ти на мене, мила,
Бо все лихе в житті забуть можливо.
Забудь слова, що принесли образу й біль…
Розлук нема для тих, хто любить назавжди.
Тоді чому я закохався в вроду,
Де щастя – й так надовго не приходить.
Ти послана мені Всевишнім із небес.
Для мене ти з усіх кохана жінка – без колись,
Ти мій об’єкт чарівності та досконалості.
Кохати –означає розцвітати,
Як чудо-квітка на полях весною.
І від краси любов’ю проростати,
Любо дається Божою рукою!
Щасливий подих запам'ятало місце, де були ми лиш з тобою вдвох.
Впусти мої промінчики в твоє віконце!
Сім’я – це є безмежна радість,
Також вона – велике щастя.
Мені без тебе дуже важко жити,
І ти мені щоночі поспіль снишся…
Мені коханої краса у цьому світі наймиліша й неповторна.
Якщо мене вона торкнулась, то житиме для мене вічно.
Я знаю тільки те, що маю у житті я знати.
Вкраїна за мого правління буде процвітати.
Якщо у тебе мудрість і терпіння,
І це тобі від Господа веління,
І маєш ти сумління, й розуміння,
То покладеш життя для нації творіння!
В житті задовольняєшся малим і ти – багатий,
І лиш душа дає тобі велике щастя.
Не має цінності без правди спілкування,
Також як вірність без любові не приходить.
Комусь лише одна брехня і німування,
А доля іншого сама в житті знаходить.
Добро лиш перетворює багатство в гідність
Споконвіків було усім це зрозуміло.
А виникає дружба з доброти й любові,
І груба сила зруйнувати це не може.
Не кожному дається і добро, і щастя,
Не вмієм відрізняти від добра ми зло.
Собі любов і ласку треба заслужити в Бога.
Наші дні я не можу забути,
Як були ми з тобою одні.
Як довго я тебе шукав,
Моє кохання неземне.
Любов – це вічність, як душа,
Вона і смерть перемагає…
Не сумуй, моє серце: я завжди з тобою
І ніколи не зраджу: тебе я люблю.
Над водою стоїть і сльозиться калина,
Обіч неї схилилась верба у журбі.
Любов якщо є справжня – не минає у житті.
Моє ти щастя, моя радість неземна,
Для мене будеш ти навіки лиш одна…
Повір, кохана, знаю й бачу,
Як ти зітхаєш уночі.
Тебе чекав я довго, пташко,
А ти сьогодні не прийшла.
Я маю квіти польові – вони для тебе, люба пташко.
ID:
733928
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 18.05.2017 01:03:34
© дата внесення змiн: 04.07.2023 16:10:27
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович
Вкажіть причину вашої скарги
|