Організуй новий звук у своєму горлі
Все, що було в мені тепер пронизує твоє тіло,
чи душу,
чи розум
Що, впринципі, не так важливо -
Вони ж, як і більшість всього святого,
імовірно-неможливі,
чи то пак ілюзорні,
Бо якось надто багато у твоїх обіймах крові,
себто руху,
себто відвертих рішень.
І я завмираю, перетворююсь в світ за Платоном,
чи радше в Грегора Замзу - Назар, облиш це.
Кількість днів несказанно втрачається в вічність
"В" означає "вендетта"
В окремих випадках - "вільний"
Моя Барселона - Вільнюс.
Там в кожній третій брюнетці - Вікі.
І все повториться знову.
Історія дивиться в дзеркало за твою колишню частіше
Ти не повернеш вчорашню розмову
Ти не напишеш забуті вірші
Це зроблять за тебе інші
Можливо завтра, чи трохи пізніше.
Тому вслухайся в її дихання тишу,
Дивися рішучіше в вічі.