Присвячено річниці пам'яті нашого односельчанина Василя Білітюка...
Ще мало пройдено й не пізнано життя,
Та вже твоє серденько зупинилось.
Не вберегли тебе… і вже немає вороття…
І небо синьооке зажурилось.
Тебе з сім'єю розлучила смерть,
Забрала в матері назавжди сина.
Душа знайшла притулок у раю,
Від вибухів страшних тепер спочинеш…
Піду до церкви, свічечку поставлю,
В молитві щирій скотиться сльоза.
Так важко, дорогенькі, вас втрачати…
«Герой» - тепер посмертне це звання.