Розділяй та владарюй:
Домішки – порода.
У руках твоїх – цінуй!
У руках твоїх – цілуй!
Згода?
Так не тисни – не втечу
Полохливим птахом.
Ти купуєш – я плачу,
Плачу серцем і плачу
Дахом,
Що поїхав різко ввись –
Сонце ставить мітку.
Ти не примха, не каприз,
Ти не сон, та прошу – снись
Зрідка.
Будь хоч іноді моїм
Полум’ям і киснем.
Не запитуй хто я, з ким –
Будь й для мене….неземним,
Звісно.
Поряд. Разом. Ближче ніж
Непристойно близько.
Час і простір – не рубіж,
Над реальністю злетиш
Й вище –
Як розділиш. Владарюй,
Не соромся мрії!
Обіймай, люби, цілуй,
Мить окрилення цінуй!
Підпис: ТЕРАПІЯ
́́