Що кращим є від бризу в океані,
Коли несуть тебе цупкі вітрила?..
Надходить в тіло незбагненна сила,
А серце, розум, наче у нірвані.
Сьогодні помандруємо на острів Райський.
Знайти б його між райського декору,
Пізнати дику фауну і флору,
Курс візьмемо по карті — океанський.
Лоскочуть хвилі губи, ніздрі, вуха, п’яти...
Розслабся і відчуй нутро природи!
І, незалежно навіть від погоди,
Сам постарайся небо обійняти...
Нарешті, двоє: я і ти, мій любий друже!
Ця зустріч неповторна, незабутня.
Я буду у твоїх думках присутня —
Навколишнє нам зовсім не байдуже... 2.10.14